Wie Groep 3 t/m 8 Herfsticoon2
Wat Herfstfestijn speciale editie
Waar het inkaterrein
Wanneer Woensdag 21 oktober
Hoe laat

Groep 3/4/5: 10:30u-12:30u

Groep 6/7/8: 13:30u- 16:00u

Herfstfestijn… ON AIR!

~ speciale editie! ~
 
Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, hebben wij als Stichting Jeugdbelangen helaas moeten besluiten om het herfstfestijn niet te laten doorgaan…. NATUURLIJK NIET! Hoe dan wel? Nou, dit jaar zal er een speciale editie zijn! 
 
Graag nodigen wij jullie op allemaal uit op de gebruikelijke woensdag in de herfstvakantie. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 zijn die dag vanaf 10.30 uur welkom op het inka-terrein. We gaan gezellig spelletjes spelen zoals jullie gewend zijn bij het Herfstfestijn en ons uitleven op de luchtkussens. Ditmaal zonder ouders, zij moeten helaas thuisblijven. We spelen tot 12.30 uur, daarna mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders zodat je lekker thuis een boterhammetje kunt eten. SJB zorgt tijdens de activiteit voor wat lekkers en wat te drinken. 
 
De oudere kinderen van de groepen 6, 7 en 8 mogen vanaf 13.30 uur komen. Wij vragen jullie om zoveel mogelijk zelf naar het Inka-terrein te fietsen. Ook voor jullie staan er gave spelen en supervette luchtkussens klaar! Hoe gaaf is het om je dit jaar tóch nog in het Inkabos te kunnen uitleven?! Ook deze middag zorgt SJB voor iets lekkers en wat te drinken tijdens de activiteit. 
 
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen, zodat we er samen een onvergetelijke editie ‘Herfstfestijn ON AIR!’ van kunnen maken. Via www.sjbzeeland.nl kunnen je ouders je aanmelden. Dit jaar hoef je je niet met een groepje of vriendje/vriendinnetje op te geven.
 
Jij doet toch ook mee?! Je kan je inschrijven via het linkermenu op deze site.
  
Ps. Wij vragen jullie zoveel mogelijk om met de fiets naar het Inka-terrein te komen. De papa’s en mama’s kunnen helaas niet bij de activiteit aanwezig blijven. Mocht u uw kind toch willen brengen en halen met de auto, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben daarvoor een speciale kiss-and-ride zone ingericht. 
 

blaadjes


 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!

TitelblokREkolomINTOCHT

De Sint on tour online!

*speciale editie i.v.m. de huidige maatregelen

Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, kan de intocht in zijn oorspronkelijke vorm dit jaar helaas niet doorgaan…. Wél gaan we zorgen voor een paar leuke momenten met de Sint en zijn pieten! In de linkerkolom vindt je alle informatie.

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401